De Rode Draad

U bevindt zich hier:

De rode draad door uw ondernemersleven

eMGé Accountants & Adviseurs is de rode draad door uw ondernemersleven. Wij combineren administratie- en accountantsdiensten met coaching en advies. Dit betekent dat ondernemers bij ons terecht kunnen voor belastingheffingen,jaarrekeningenjuridische ondersteuning en administratieve ondersteuning. Maar dat u ook bij ons terecht kunt met vragen als:

  • Hoe kom ik aan een financiering om mijn bedrijf te starten?
  • Hoe realistisch is mijn ondernemingsplan?
  • Kan ik met mijn bedrijf een ander bedrijf overnemen?
  • Hoe richt ik een BV op?
  • Kom ik in aanmerking voor subsidie?

Wij zijn als het ware de rode draad binnen het ondernemingsleven van een ondernemer. We begeleiden de start, de groei en als iemand wil stoppen, begeleiden wij dit ook. Bekijk onze diensten.