Accountantsdiensten

U bevindt zich hier:

Wij bieden maatwerk voor uw administratie

Wij ondersteunen u bij het voldoen aan de wettelijke verplichtingen, zoals belastingaangiftes en jaarrekeningen. Daarbij is het voor ons niet vanzelfsprekend om uw administratie volledig uit handen te nemen. We zien liever dat u zoveel mogelijk zelf doet. Dan kijken wij met u mee en ondersteunen u waar dat nodig is.

Optimaal profiteren
We zorgen dat u profiteert van de voordelen waarvoor u in aanmerking komt, zoals regelingen, aftrek en subsidies. Daarnaast behoeden we u voor onverwachte aanslagen en boetes.

Onze aanpak
Omdat iedere ondernemer en onderneming anders is, streven wij naar maatwerk. Daarom gaan wij eerst uitgebreid met u in gesprek over uw administratie. Wat kunt u zelf doen? Waar heeft u begeleiding nodig? Wat nemen wij uit handen? Zo komen we altijd tot de samenwerking die u het prettigst vindt.

Kosten zijn vooraf bekend
We spreken van te voren af wat er door ons tegen welke prijs gedaan gaat worden. Deze prijs is inclusief al onze contactmomenten en waardevolle adviezen. Adviezen waarmee we er bijvoorbeeld voor zorgen dat u profiteert van (belasting)voordelen en waarmee u schadeposten voorkomt.

Samenwerking met administratiekantoren
Wij staan open voor samenwerking met uw eigen administratiekantoor. Zo kunnen wij uw periodieke cijfers doornemen en u van adviezen voorzien. Hierdoor kunt u zowel profiteren van de financiële voordelen van een administratiekantoor als de financiële voordelen die een accountantskantoor oplevert.

Wilt u zowel uw administratie op orde hebben als zoveel mogelijk financieel voordeel behalen? Neem dan zeker contact met ons op.