Onze mensen

U bevindt zich hier:

Maak kennis met onze mensen bij NBC eMGé

Image

Gert-Jan van Witteloostuijn
Directeur-eigenaar / Accountant

Gert-Jan is november 2009 gestart met eMGé Accountants & Adviseurs. Na een afgeronde studie Accountancy en bijna 25 jaar werkervaring in diverse functies voelde het goed om de stap te nemen naar een zelfstandig Accountants- en Advieskantoor.

Gert-Jan is met een eenmanszaak begonnen en vindt het belangrijk dat stagiaires en duaal-studenten de mogelijkheid krijgen om het vak te leren. Hij is trots op het feit dat hij samen met zijn vrouw Marian en zoon Marco, enkele personeelsleden vast in dienst heeft en eMGé Accountants & Adviseurs een erkend Ecabo en HBO leerbedrijf is.

Image

Marco van Witteloostuijn
Duaal Student HBO Accountancy

Marco is sedert 1 september 2011 werkzaam bij eMGé Accountant & Adviseurs. Op maandag t/m woensdag is hij werkzaam binnen de organisatie en op donderdag en vrijdag volgt hij de opleiding HBO Accountancy.

Marco is verantwoordelijk voor de administratie van enkele klanten. De meeste klanten zijn klanten waar hij in het begin alleen het boekwerk van verzorgde. Het bezig zijn met cijfers en de diversiteit van de ondernemers maken zijn werk uitdagend.

Verder heeft Marco zich bewezen als iemand die zich interesseert in de automatisering. Hierdoor is hij eigenlijk als vanzelf de voornaamste persoon voor automatiseringsvraagstukken geworden. Gezien de voortgang van zijn studie zal hij meer en meer het boekwerk aan anderen moeten overlaten, om zich verder te ontwikkelen in het vak.