Onze onderscheidende werkwijze

Wat kunt u van ons verwachten?

Er zijn partijen waarbij je als onderneming enkel terecht kunt voor specifieke diensten zoals de administratie en jaarrekeningen. Ons kunt u het beste zien als coaches die u begeleiden bij verschillende (financiële en juridische) aspecten van het ondernemerschap.

Eén loket voor al uw ondernemersvragen en bijbehorende diensten
Bij ons kunt u voor alles waar u als ondernemer tegenaan loopt terecht. Wij ondersteunen u bij aangiftes en jaarrekeningen. Maar begeleiden u ook bij de start, groei en eventuele beëindiging van uw onderneming. Dankzij de samenwerking met verschillende partijen, zoals banken, juristen en notarissen zijn wij in staat om te realiseren wat u nodig heeft.

Informeel
Wij vinden dat je naast een ondernemer niet formeel kunt blijven, maar houden hierin natuurlijk wel rekening met de wensen van onze klanten. Onze ervaring leert dat informele omgang met de klant leidt tot bijzondere rendementen en bijzondere kansen.

Wij staan ook ’s avonds en in het weekend voor u klaar?
U heeft niks aan een accountant die alleen tijdens kantooruren bereikbaar is. Ondernemers komen veelal in het weekend tot rust en juist dan komen de ideeën. Tot maandag moeten wachten is dan zeer frustrerend.

Ook zal het vaak voorkomen dat er in de avond en in het weekend aan de administratie gewerkt wordt. Even iets regelen met de accountant is dan vaak niet mogelijk. Bij ons wel! U kunt ons altijd bereiken. Tijdens kantooruren, in de avond én in het weekend. Bel en we helpen u verder.

Bij onvoorziene omstandigheden kunnen wij bijspringen
Soms gebeuren er dingen die u niet aan ziet komen, zoals bijvoorbeeld ziekte. In zo’n geval kunnen wij snel bijspringen door ondersteuning te bieden rondom de administratie. Wij houden in onze planning altijd rekening met de mogelijkheid op dit soort onvoorziene omstandigheden. Hierdoor kunnen we op korte termijn inspringen.

Geen verrassingen
Wij zijn altijd eerlijk in wat we naar u communiceren. Als ons iets niet lukt, dan zeggen we dat meteen. Daarnaast bieden we pakketprijzen voor onze diensten. Daar komen geen extra kosten bij voor onze contactmomenten en adviezen. Zo is alles helder voor iedereen en komt niemand voor verrassingen te staan.

Spreekt onze werkwijze u aan? Aarzel dan niet om contact op te nemen om te achterhalen wat we voor u kunnen betekenen.