Stage lopen

U bevindt zich hier:

Interesse om stage te lopen bij NBC eMGé?

Indien je de komende tijd stage moet lopen, dagen wij je uit om ons te overtuigen dat jij die persoon bent die wij moeten begeleiden naar het MBO of HBO diploma. Wij zijn geregistreerd bij SBB en kunnen je op diverse niveaus begeleiden. Wij zijn echter kritisch in de aanname.

Zorg dat je ons in je motivatiebrief duidelijk laat merken waarom je voor je studie gekozen hebt en waarom wij met jou in gesprek zouden moeten. Laat ons zien waarom jij gedreven ben om jouw toekomstig beroep uit te willen oefenen. Wij willen jouw gedrevenheid om je diploma te halen zien in jouw brief. Zorg uiteraard ook voor een verzorgd CV.

Stages plannen kost ook ons tijd, dus begin tijdig met solliciteren, zodat we duidelijke afspraken kunnen maken en voor goede planning kunnen zorgen van jouw stage.

Mensen die op het laatste moment komen, hebben naar onze mening niet voldoende aan de voorbereiding gedaan. Heb je dat wel, laat dat dan in jouw verzoek duidelijk blijken, anders worden stageverzoeken op het laatste moment niet in behandeling genomen.

Wil je stage lopen bij NBC eMGé? Neem dan even contact op met Marian van Witteloostuijn, telefoonnummer: (010) 223 67 29. Zij bespreekt de mogelijkheden graag samen met jou. Stageverzoeken kunnen ook per mail gestuurd worden naar personeel@nbcemge.nl ter attentie van Marian van Witteloostuijn.