beeldmerk_klavertjeOndernemers zitten geregeld met vragen die ons niet veel tijd kosten, maar de ondernemer zelf wel. Veel ondernemers besluiten toch hun adviseur hiervoor niet te bellen, aangezien “elk telefoontje ook geld kost”.

 

Wij nodigen ondernemers uit deze vragen wel te stellen tijdens ons open advies middag. Per telefoon dan wel live op kantoor kunt u uw vraag kwijt en wij geven u antwoord, zonder dat wij hiervoor kosten in rekening brengen. Zoals aangegeven gaan wij uit van vragen welke eenvoudig te beantwoorden zijn.

 

Voorbeelden zijn;

Wat kan ik schenken per jaar zonder dat ik schenkbelasting hoef te betalen?

Waar zou ik op moeten letten als ik een investering wil doen en wil kijken of ik dit wel of niet moet financieren?

Welke punten moet ik noemen in mijn ondernemingsplan?

 

Zit u met dergelijke of andere vragen kom dan vrijblijvend langs of bel 010-223 67 29

Komt u met een vraag die wij niet direct kunnen beantwoorden, zullen wij u dit aangeven en vertellen wat onze kosten zijn als wij deze vraag voor u moeten beantwoorden.

leaseauto

Kan ik deze auto kopen of is het beter om hem te leasen?